11 Temmuz 2018 Çarşamba

O Kelepçeler ve Zincirler, EbruÖzkan'a Değil; Ümmet-i Muahmmed'e Vuruldu



27 yaşında bir genç kız Ebru Özkan…

11 Haziran 20118’de Kudüs ziyareti sonrasında dönüş yolunda gözaltına alındı. Hiçbir hukuki gerekçe gösterilmedi, kimseyle görüşmesine izin verilmedi. Askeri mahkemede yargılanan Ebru Özkan için tutuksuz yargılama kararı verildi, ancak karara İsrail polisi itiraz ederek tutukluluk süresinin 24 saat daha uzatılması istedi. Mahkeme, İsrail polisinin talebini kabul etti, üst mahkeme ise tutukluluk süresinin yedi gün daha uzatılmasını istedi. Süreç böyle başladı ve bir aydır tutuklu Ebru Özkan…

“Hamas'a yardım ve çeşitli hizmetlerde bulunmak, ülkenin düzenini bozmak ve 'düşman bir tarafın' gönderdiği parayı ülkeye sokmak” suçları yönelttiler Ebru Özkan’a!..

Onların suç dediği şeyler, bizim görev olarak addettiğimiz ve yapıldıysa gurur duyacağımız şeyler…

Ancak garip olan ve çelişki oluşturan şey şu:

Ebru Özkan Hamas’a yardım ve hizmetlerde bulunduysa -keşke bulunabilsek- bunun girerken tespit edilmesi gerekmez miydi? Üzerinde yüklü miktarda para mı yakaladınız, bir belge mi vardı?

Kudüs’e gelen bir Müslüman, Gazze’ye nasıl geçip Hamas’a yardım edecek? Bunların hepsi adice bir yalandan ibaret…

Bu göz altılarla elde etmek istedikleri şunlar:

· Müslümanlar Kudüs’e gelmesin, Filistin’den uzak dursun.

· İsrail denen terör devletinin yaptıkları zulümleri, insan hakları ihlallerini, vahşetleri dünyaya duyuracak kimse olmasın.

· Filistinliler yanlarında Türkiye’nin olduğunu hissedip direnme gücü bulmasınlar.

· İşgali istedikleri gibi genişletip Müslümanların mülklerine, İslam eserlerine rahatça çökebilsinler.

Bu sebeplerle son zamanlarda İsrail basınında TİKA, Mirasımız Derneği gibi kuruluşlarla ilgili haberler çıkıyor ve bunların faaliyetlerinin yasaklanması isteniyor. Özellikle Mirasımız Derneğinin Kudüs’ü İslamlaştırdığı iddia ediliyor.

İşgalci terör devletine bakar mısınız? Bir İslam beldesinin İslamlaştırılmasından bahsediyor.

Tüm bunlar; İsrail denen terör devletini genç bir kızın ellerine kelepçe, ayaklarına zincir vurmaya kadar götürüyor.

Anlayacağınız, genç bir kızın ayaklarına zincir, ellerine kelepçe vuracak kadar korkak, kahpe, alçak bir terör devletidir İsrail...
Bu kadar adileşmelerinin, alçaklaşmalarının tek sebebi korku… Kendi zulümlerini, yaptıkları alçaklıkları çok iyi bildikleri için korkmaları gereken çok şey olduğunu da en iyi kendileri biliyor!.. Ama bu korkuları, korktukları şeyin başlarına gelmesini engellemeyecek!..
Korkun, titreyin!.. Korkunuzda haklısınız, yaklaşıyor yaklaşmakta olan...

Son söz!..

Ebru Özkan’ın ellerine vurulan bu kelepçe, ayaklarına vurulan bu zincir; aslında başta Türkiye olmak üzere tüm İslam devletlerine ve Ümmet-i Muhammed’e vurulmuştur.

Bu olay, basına yansıdıktan sonra dünyayı İsrail’in başına yıkamayan İslam dünyası yöneticilerine de sesini gür bir şekilde duyurup dünyayı ayağa kaldıramayan sözde sivil toplum örgütlerine de yuh olsun!.. Bu utanç hepimize yeter!..

Ebru kardeşimize de geçmiş olsun derken ailesine sabır diliyorum. Tez zamanda bu zulümden halas olup ülkemize sağ salim döner inşallah!..

Bu yaşadıklarının cennetine vesile olması duasıyla!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder