10 Ağustos 2016 Çarşamba

Bu Dünya Sana DAR BE!..

Sen Anadolu'da yiğidin harman olduğu Dadaşlar diyarı Erzurum'da doğ!.. Vatansever insanların kol gezdiği, hainin adının bile yaşayamayacağı bu güzel topraklardan alınıp bir hain ve lain olarak yetiştiril. "Burada herkes yiğit, buraya lazım bir de it." diyerek senin yalını verenlere sadık bir köpek olarak yıllarca hizmet et. Her şey tıkır tıkır işlerken, hedefine tam ulaşacakken... Bir uzun adam çıksın, tüm planlarını alt üst etsin; seni sahiplerine karşı küçük düşürsün, Ahiretini uğruna feda ettiğin dünyanı da o uzun adam yıksın. Gel de beddua etme!..

Bu dünya sana DAR BE!

Ta 1960'lardan başlayarak devletin her kademesinde yuvalan, bazen tökezle bazen yuvarlan ama her dönemin adamı olarak tek sen ol hep ayakta kalan. Ağlak bir Müslüman gibi davran, hayat felsefen olsun takiye, aslında çakalken benze kediye; senin literatüründe rüşvetin adı olsun hediye. Sar ülkeyi bir ahtapot gibi; düşünmeye başla kendini sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da sahibi!.. Heyhat, bir uzun adam çıksın sana göstersin maşrıkı ve mağribi!..

Bu dünya sana DAR BE!

Milleti salya sümük ağlatansın; insanların hocaefendi bellediği, din tüccarı bir şarlatansın. Tüm gayrimüslimlere hayran, Müslüman'a düşmansın, muhtemelen Müslüman bir ülkede doğduğun için pişmansın. Senin için Türkiye pay alınması gereken bir pasta, sen de vermekten bîhaber ama almakta ustasın. Örgütlenmekte üstatsın, dış güçler için kaçırılmaz bir fırsatsın. Gözyaşı dökerken bir timsah, Müslüman'a karşı küstahsın. Conilerle kurmuşsun şeytanın bile aklına gelmeyecek oyunu, devletin her kademesine yerleştirmişsinHaşhaşi binlerce koyunu... Ülkeyi sahiplerine peşkeş çekip sonra ülkenin başına geçip öttürecekken borunu, bir uzun adam çıksın bozun tüm oyunu... Yasa çevirsin düğününü toyunu...

Bu dünya sana DAR BE!

De yıllarca din, iman, Kuran; her şeyin kurmaca olsun, hayatın yalan. Müslüman'ı harcamak için tereddüt etme bir an, sana biat etmeyene dünyayı et zindan... Altın nesil yalanıyla biriktir çil çil altını, yıllarca bu güzel ülkenin oy altını, Haşhaşi’yle doldur ülkenin hem üstünü hem altını... Ülkeye çöreklenmek için yılarca sabret, hazırlasın sana Ankara'da bir müridin sarayını, tahtını; bir uzun adam çıkıp yaz beklerken kışa çevirsin bahtını...

Bu dünya sana DAR BE!

Her yeri talan et; iş dünyası, memuriyet, adalet, siyaset... Ülke senin için ABD'ye peşkeş çekilecek bir lokmalık ziyafet... Bu uğurda her şeyi mubah gör; kumpas, şiddet, ihanet!.. Yıllarca plan yap, paraya ve güce tap, tuzak kur bu ülke ve millete... Ömrünün son demlerinde düş, görülmemiş zillete!.. Bir uzun adam çıkıp tuzak kuranların en hayırlısının Allah olduğunu hem sana hem ağa babalarına hem de göstersin bu millete!..

Bu dünya sana DAR BE!

İhanetin dibini bul, Allah'tan başka her güce kul ol. Türkiye'ye zarar vermek için her yolu dene, ne yapsan da başarıya ulaşama yine. Son çare olarak darbeye başvur, bunun için bin bir plan kur. Bir uzun adam çıkıp sana desin dur, sen de son umudunu da yitirip hasedinden kudur. Bu dünyada sen uzun adamdan çok çektin, biz ise senden!.. Gebermen yakındır ellam, düşünsün ehli kubur!..

Bu dünya sana DAR BE!

9 Ağustos 2016 Salı

Pazar Günü Neden Yenikapı’da Olmalıyız?

Bu milletin vatanına, bayrağına, dinine, geleneğine, birliğine, huzuruna kastedenlerin kurduğu tuzakları başlarına geçiren milletim; zaferini taçlandırmak için 7 Ağustos Pazar günü (yarın) HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Dinini diyanetini, maneviyatını, tüm kutsallarını kullanarak seni aldatan şarlatanların bir daha seni aldatmaya kalkışamaması için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Yerli, millî görünüp milletine, millî değerlerine düşman olan; milletini, devletini yok etmek için can atanlarla iş tutan vatan hainlerine haddini bildirmek için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

İçine fitne tohumu ekip, seni şucu bucu diye ayırıp, bölüp parçalayıp yutmak isteyen sırtlanlara karşı uyanık olmak, bir olmak, diri olmak için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Seni sürekli küçümseyip senden bir cacık olmaz diyen hıyarlara, sana sürekli yabancıları rol model gösteren içimizdeki gâvurlara, başarılarını küçük gösterip hayallerini çalmak isteyen hırsızlara haddini bildirmek için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Bu topraklardan beslenip bu ülkenin enerjisini, kaynağını, insanlarını sömürüp meyvesini ise bu millete düşman olanlara peşkeş çekenleri bu topraklardan ilelebet sürmek için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Sana kökünü, geleneğini, değerlerini, dinini, imanını, özünü unutturup seni bir Batı uşağı gibi yetiştirip ayağa kalkmanı önlemeye çalışanlara hep bir ağızdan haykırmak için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Seni sen yapan değerleri korumak, tarihinden kopmamak, seni özünden koparmak isteyenlere tepkini ortaya koymak için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Batılılar’ın ve Batılılar’ın uşağı olanların zannettiği gibi koyun, her istediklerinde istedikleri şeyleri yaptırabilecekleri köle olmadığını gösterip bu toprakların asıl efendisinin sen olduğunu göstermek içinHAYDİ YENİKAPI'YA!..

Farklı görüşlere sahip olsan da ülkeyi yönetenleri sevmesen de mesele vatan, millet olduğunda tüm ayrılık gayrılıkları bir kenara bırakıp vatanına, milletine sahip çıktığını göstermek için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Bu vatanı, dış güçlere de onlarla iş birliği yapan hainlere de bırakmayacağını; vatan, millet, bayrak, ezan uğruna gerektiğinde ölümü göze alacağını göstermek için HAYDİ YENİKAPI'YA!..

Kim olursan ol, ne olursan ol, hangi fikre ve siyasi görüşe sahip olursan ol; bir vatanperversen, kendini bu topraklara ait hissediyorsan; tekrar aynı felaketleri yaşamamak için, darbecileri bir daha böyle bir alçaklığa cüret edemeyecek şekilde inlerine sokmak için, bu toprakların asıl sahibinin sen olduğunu gösterip sana rağmen bu topraklarda hiçbir şey yapılamayacağını tüm dünyaya göstermek için HAYDİ YENİKAPI'YA!.. HAYDİ BİRLİK OLMAYA!..

Sen yoksan bir eksiğiz, bizi yalnız bırakma; haydi sen de bize katıl!..

NOT: 17-25 Aralık darbe girişimine rağmen hâlâ FETÖ içinde yer alıp o bunağı maddi, manevi destekleyip darbe girişimine zemin hazırlayan, darbe başarısız olunca sosyal medyadaki başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet yöneticileri için küfür ve hakaret dolu paylaşımlarını silip milletin içine karışan ikiyüzlü, omurgasız, hain FETÖ’cü sen sakın gelme!..

Gayretullaha Dokundu!.. (2)

Çok doluyum… Yazacak çok şey var ey ŞAKİRD ve ŞAKİRDE… Olması gerekirken Müslüman Müslüman’ın derdine çare, sen yaptıklarınla Müslümanların yüreğini ettin pare pare!.. Peşinden gittiklerin dost bellerken kippayı, haçı; sen de onları ettin baş tacı!.. Bilesin ki tüm Müslümanlar sizden davacı…

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Hükûmeti PKK ile işbirliği yapmakla suçladınız, sonrasında Doğu’da PKK destekçisi partiye oy verdiniz… Dershanelerinizi kapatan partiyi düşman belleyip onlara her türlü bel altı vuruşu yaparken tüm camileri, Kuran kurslarını kapatmış, Kuran öğrenmeyi ve okumayı yasaklayıp suç saymış, ezanı Türkçeleştirip ucubeye çevirmiş, binlerce dindar insana hayatı zehir etmiş, yüzlerce âlimi asmış zihniyet için kapı kapı dolaşıp onları temsil edenlere oy topladınız.

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Gösteremedik size oynanan büyük oyunu... Pensilvanya'daki şahsın hem kölesi oldun hem de koyunu... Pensilvanya'daki bunağa ve onun kirli emellerine alet olup din, diyanet, ülke, millet ve Ümmet-i Muhammed düşmanı olanlarla iş birliği yapıp Müslümanlara savaş açtınız!..

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Çevik Bir’e övgüler dizdiniz, kendinizi ancak Demirel’in Kıtmir’i olmaya layık gördünüz. Ecevit’in önünde el pençe divan durdunuz. Size güvenip sırtını dayayan yiğit insana, dünya liderine küçük bir saygıyı çok gördünüz. Vurdunuz ha vurdunuz. Elinizle vurdunuz, dilinizle vurdunuz. İftiralar attınız fakat millet size itibar etmedi!.. İtibar suikastıyla indiremediniz; sonra gözünüzü kırpmadan bu vatana, bu millete ve milletin liderine, Ümmet-i Muhammed'in umut bağladığı yegâne kişiye darbe yapmaya kalktınız!.. Devletin en kritik kurumlarını, milletin Meclisini bombaladınız; insanları şehit ettiniz!.. Dünyanın en büyük şeytanına sığınıp İslam'a ve İslam dünyasına savaş açmış olan bu büyük şeytanla birlikte İslam dünyasına saldırıp fitne kazanları kaynattınız tüm İslam coğrafyasında... Bütün bunların bir karşılığı olmayacağını mı sandınız?

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

"Ey ŞAKİRD, ey ŞAKİRDE!!! Dokunur, vallahi GAYRETULLAHA DOKUNUR. Bütün bu yaşananlar, seni uyandırmadıysa billahi GAYRETULLAHA DOKUNUR. Bu yaptıkların yüzüne Ahirette tek tek okunur... O zaman ne Pensilvaya'daki zatın ne onlarca abone olduğun gazete ve derginin ne de uğruna arabanı, bileziğini sattığın bankanın sana faydası dokunur... Sen bilirsin ama artık biz Ümmet-i Muhammed'in değil de İslam düşmanlarının yanında yer alırsan işte bu bize çok dokunur... Uyarmak bizden!.. Kalplerin sahibi Allah'tır..."demiştik. Ne yazık ki kulak asmadınız sözümüze, kötülük sinmiş demek ki özünüze; Pensilvanya bunağı dışında kimse görünmüyordu gözünüze!..

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Şimdi milletin içinden dışlanacaksınız, devletin içinden ayıklanacaksınız, sızdığınız tüm kurumlardan birer solucan gibi çıkarılacaksınız; ticaret yapamayacaksınız, milletten gasp ettiğiniz tüm mala mülke el konulacak, bir daha bu milletin gönlünde kendinize yer bulamayacaksınız!.. Başınıza gelmiş olanlar ve gelecek olanlar, sizin hak ettiğinizin çok azı daha!.. Siz yine de yol yakınken dönün, bol bol tevbe edin Allah'a!..

Çünkü gayretullaha dokundu tüm yaptıkların; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Gayretullaha Dokundu!.. (1)

Daha önce içinde bulunduğunuz FETÖ'ye bağlı olarak yaptığınız ve yapmadığınız faaliyetlerle ilgili sizi uyarmış ve "Gayretullaha dokunmaz mı bu, ŞAKİRD abi; sen ne dersin bu işe ŞAKİRDE bacı?" demiştim. (28 Ekim 2015-Gayretullah'a Dokunmaz mı?) Artık abi ve bacı kısmı çoktan gitti, geriye ŞAKİRD ve ŞAKİRDE sıfatlı teröristler ve teröristseverler kaldı!.. Şimdi yaptıklarınızı ve sonuçlarını hatırlatma zamanı!..

Bugüne kadar Müslümanların hiçbir derdini kendinize dert edinmediniz. 28 Şubat sürecinde başörtülüler okullarından ve kamudan uzaklaştırılırken hiçbir eylemde bulunmadınız. Sizin dışınızdaki tüm cemaatler, elemden eyleme koşarken onların yaptıklarını hafife aldınız. ‘’Hak sokakta aranmaz.’’ dediniz. Filistin’de terörist İsrail, Müslümanları kuş avlar gibi avlarken sokakta göremedik sizleri. Suriye’de yüz binlerce insan ölürken hiç sesiniz çıkmadı. Sonra üç beş gazete, gazeteci, kumpasçı polis, banka ve altın madeni için eylemden eyleme koştunuz!..

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Devletten aldığı gücü devlete karşı kullananları, milletin mahremiyetine sızmış olanları, emniyetimizden sorumlu iken emniyetimize kast edenleri sahiplendiniz, savundunuz!..

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Hamas’a terörist dediniz, Şaron’a çığır açan lider… Mavi Marmara şehitleri için bir duayı çok gördünüz, İsrail’i otorite bellediniz. El Kaideci’ydi sizin gibi diyalogcu olmayanlar; sizi temsil etmiyordu çarşaf, şalvar giyip sakal bırakanlar. Hoşgörü deryasında boğulmalıydı tüm gayri Müslim olanlar, bir damlasını hak etmiyordu dindarlar.

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Ne Filistin için İsrail’e ne Suriye için Beşşar Esed’e ne Doğu Türkistan için Çin’e ne Çeçenistan için Rusya’ya ne Bosna için Sırplara beddua etmişti Hoca bellediğiniz şarlatan!.. Ama bizim evlerimize ateşler saldı, yuvamızı dağıttı, duygularımızı sinemizde bıraktı. Biz iman ehli, din kardeşi olanlar, Müslüman katledenlerden daha mı fazla hak etmiştik bedduayı? Bu bile seni uyandırıp kimin peşinde gittiğini gösteremedi sana!.. Bu saatten sonra seni hiçbir şey masum gösteremez, o beddua eden bunak kadar sen de sorumlusun yapılan her şeyden!..

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

İnsanlara iftira atınız, hakaret ettiniz, İrancı dediniz. Zina en büyük günahken, birisini bununla suçlamak çok çok zorken, insanları muta nikâhıyla zina yapmakla itham ettiniz. Bu kadar kolay mıydı insanların itibarıyla oynamak… İnsanların yatak odası görüntülerini çektiniz, sonra bunları servis ettiniz, insanlara kumpas kurdunuz, iftira attınız; bütün bunları da hizmet ve ibadet aşkıyla yaptınız… Hakkın razı olmayacağı şeylerle Hak yolunda hizmet etmek… Bu ne yaman çelişkidir, mümkün mü bunu izah etmek?

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Başörtüsü farz iken hepiniz için füruattı, eğitim için tüm kızlarınız çıkardı başından attı… Ümmetten önce gelirdi cemaat; kontrolünüzdeki devlet kadrolarına geleceklerin sizden olması mühimdi, önemli değildi liyakat… Namaz niyaz, sünnet, farzı; bir bunağın fetvasıyla terk ettin bazı bazı… Gizledin kendini, olmadın aşikâr; hafife alındı çoğu zaman namus, ar!.. Cemaatin için tesettürü boş verdin, içki içtin; Allah'ın dediğini değil de hoca bellediğin bunağın dediğini dinlemeyi seçtin!..

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

İslam'a kendiniz uyma yoluna değil de İslam'ı kendinize uydurma yoluna gittiniz, çarpık İslam anlayışınızla dinin içini boşaltıp İslam'dan ayrı bir din oluşturdunuz.

Gayretullaha dokundu bu; cezanı çekeceksin ey ŞAKİRD, sonuçlarına katlanacaksın ey ŞAKİRDE!..

Henüz bitmedi!.. Devamı yarın…