2 Haziran 2018 Cumartesi

Kesin bilgidir yayalım, bu bilgiler AK Parti'yi bitirir!



Tuncay Özkan'ın "Marmaray neden suyun altına indi? Kim indirdi? Bülent Ecevit indirdi. Bülent Ecevit yaptı Marmaray'ı..." şeklindeki aydınlatıcı açıklamalarından sonra ben de yepyeni bilgilerle siz değerli okuyucularımızı bilgilendirme ateşiyle yanıp tutuşur oldum.

Marmaray'ın temeli 2004'te atılmış, 2013'te hizmete açılmış olsa da sorun değil; Tuncay abimiz, Bülent Ecevit yaptı diyorsa yapmıştır. Aksini iddia eden irticacı, gerici, yobaz ve AK Parti yalakasıdır. Tuncay abimizin tüm doğru bildiklerimizi ters yüz eden o kıymetli açıklamalarından sonra ben de sizlere yepyeni bilgiler açıklıyorum. Şimdi Reis'in cumhurbaşkanı olması, AK Parti'nin ve cumhur ittifakının mecliste çoğunluğu sağlaması imkânsız hatta vereceğim bilgiler AK Parti'yi bitirecek!..

Siz İstanbul'u kimin fethettiğini düşünüyorsunuz? İstanbul'u Mustafa Kemal Atatürk fethetmiştir. Ancak bize yıllarca Fatih Sultan Mehmet fethetti diye yutturuyor Ak Parti ve cumhurbaşkanımız!.. 1453'te fethedilmiş olması, Mustafa Kemal Atatürk'ün 1881'de doğmuş olması sizi aldatmasın. Hatta üçüncü köprüyü, üçüncü havaalanını, Kanal İstanbul'u da Mustafa Kemal Atatürk hayata geçirmiştir. Kesin bilgidir yayalım!..

Malazgirt, Niğbolu, Varna, Kosova Savaşları; Mısır'ın Fethi vb. aklınıza gelen tarihî başarıların kazanıldığı tüm savaşlar CHP iktidarında kazanılmıştır. Tarihî gerçeklere uymuyor falan derseniz çok üzülürüm. Kesin bilgidir yayalım!..

Keban ve Atatürk Barajı'nı, GAP' yatırımlarını; Fırat Kalkanı Operasyonu'nu, Afrin Harekâtı'nı İsmet İnönü planlamış ve yapmıştır. 25 Aralık 1973'te vefat etmiş olması sizi yanıltmasın!.. Kesin bilgidir yayalım!..

Kıbrıs Harekâtı'nı Kılıçdaroğlu yapmıştır. Gürsel Tekin de hemen yanı başında yardımcısıdır. Yalan da yok hilaf da... Kesin bilgidir yayalım!..

Altay tankını, Atak helikopterini, MİLGEM gemisini, ANKA insansız hava aracını, Göktürk millî keşif uydusunu meşhur CHP valisi Nevzat Tandoğan yapmıştır. Kesin bilgidir yayalım!..

Bu kadarla kalsa iyi... Bir de insanlarımızın lanetle andığı ve CHP'yi suçlayarak CHP'ye oy vermeme sebebi gördüğü bugüne kadar yanlış aktarılan bilgiler var!..

Ayasofya'yı ve birçok tarihî camiyi kim müzeye çevirdi? Sıkı durun bombayı patlatıyorum!.. Tabii ki Recep Tayyip Erdoğan!.. Siz ne sanıyordunuz? 1935'te olması, o dönemde CHP'nin ve kurucularının iktidarda olması ve Reis'in henüz doğmamış olması sizi yanıltmasın!.. Cumhuriyet Dönemi'nde satılan, ahıra, pavyona, depoya çevrilen, yakılıp yıkılan tüm camilerin Sorumlusu da Recep Tayyip Erdoğan'dır!.. Kesin bilgidir yayalım!..

Şapka Kanununu çıkarıp başta İskilipli Atıf Hoca olmak üzere onlarca âlimi, Şalcı Bacı isimli kadında içlerinde olmak üzere yüzlerce insanı Şapka Kanuna muhalefetten asan; Rize, Maraş gibi illerimizi bombalayan da AK Parti'dir. İstiklal Mahkemelerini de AK Parti kurmuş ve masum binlerce insanı asmış ve sonra kılıf uydurmaya çalışmıştır. İstiklal Mahkemelerinin meşhur üç Ali'si de (Kel Ali, Kılıç Ali, Küçük Ali) AK Parti'nin kurucuları arasındandır zaten!.. Kesin bilgidir yayalım!..

Şimdi bu kadar bilgiden sonra AK Parti Meclis çoğunluğunu, Recep Tayyip Erdoğan da Reis-i Cumhurluğu alırsa ben bu millete ne diyeyim?

Tabii ki cahiller, bidon kafalılar, göbeğini kaşıyanlar, kömürcüler, makarnacılar derim. Hak etmiyorlar mı efendim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder