12 Nisan 2018 Perşembe

Doğan Medya'nın satışı ve Aydın Doğan'ın günah galerisi

Aydın Doğan? Doğan Medya Grubu?

Bu isimleri duyunca sizin de içinizde fırtınalar kopuyor mu?

Siz de Aydın Doğan ve Doğan Medya Grubu'nun bu ülke için bir güvenlik sorunu olduğunu düşünüyor musunuz?

Yine siz de millî, manevi değerlerden ne varsa hepsine düşman; gayri millî ve maneviyat düşmanı ne varsa hepsine dost olan ve de teyakkuz hâlinde olunması gereken bir grup olduğunu düşünüyor musunuz?

Bu fikirde değilseniz durun kim olduğunuzu hemen söyleyeyim:

Siz ya bu ülkenin ortalama insanıyla alakası olmayan, bu dünyaya kâm almaya gelmiş, gam nedir bilmeyen "Beyaz Türkler" denilen familyadansınız!..

Ya iflah olmaz Kemalist-laik kesimin kendine demokrat, Müslüman'a hoyrat takımındansınız!..

Bilemedim mi? Acele etmeyin!.. Bunlardan birine ait değilseniz Doğan Medya Grubu'nun satın aldığı geçmişte muhafazakâr olan, muhafazayı bırakıp kârına bakmış, ahiretini dünyasına satmışgillerdensiniz!.. Çünkü diğer türlü bu gruptan rahatsız olmama gibi bir ihtimaliniz yoktur!..

Bu grubun hışmına uğramamış, bir şekilde bunlardan zarar görmemiş olma ihtimaliniz öldükten sonra dünyaya geri gelme ihtimalinizle aynı!..

Şimdi bu Doğan Medya Grubu satılıyor!.. Vardır bunda da bir bit yeniği!..

Bu yağlı kuyruğu Aydın Doğan ve avanesi kolay kolay bırakmaz!.. Bu medya sayesinde nice ihale pazarlıklarına girişti, nice ihaleler kaptı, nice bakan ve başbakanlar değiştirdi!.. Ülkede nice algı yönetimlerine imza attı, nice Müslüman'ın ve millî bir duruşa sahip insanın hayatını zindan etti.

Şimdi sırf keyfekeder bir bahaneyle medya dünyasından çekilip normal bir iş adamı rollerine giremez!..

Ya şimdi bir konuda devletle ciddi bir sorun yaşıyor arka planda ya da 28 Şubat davası belli bir aşamaya geldi malumunuz, o davadan çıkacak sonuca göre organizatörlerin başını çeken ve 28 Şubatçıların gazlayıcısı olarak sıranın kendine geleceğini anladı ve ön almaya çalışıyor.

Sebep her ne olursa olsun, Aydın Doğan ve avaneleri, bu kadar rahat bir şekilde köşesine çekilememeli!.. Özellikle 28 Şubat'ın hesabı bu gruba sorulmalı, o dönemde Müslümanlara çektirdikleri burunlarından fitil fitil getirilmeli!..

Doğan Medya Grubu'na 28 Şubat'la ilgili dokunulmadan o lanet 28 Şubat Süreci bitmiş olmaz!..

Geçmişte medyayı silah olarak kullanmış, kendi menfaati için ülkeyi uçurumun kenarına getirmiş bu grup, hak etmeden kazandıkları karşısında hak ettiği cezayı ve yaptırımı mutlaka görmelidir!..

Özellikle 28 Şubat sürecinde atılan şu manşetleri unutmak mümkün mü?

Ordudan Son Uyarı, Erbakan Geriyor, Tehdidin Adı İrtica, Son Uyarısı Refah'a, Erbakan Bırakıyor, Ordudan Son Uyarı, Çankaya Devrede, Hoca'yı Göndermek Artık Vacip Oldu, 28 Şubat Süreci Bin Yıl da Sürer, 28 Şubat Bitmedi (Milliyet)

Hükümet Hemen Bitmeli, Yapayalnız Kaldılar, Zorluk Çıkarmadı, Gerekirse Silah Bile Kullanırız, Askerin 20 Şartı, Beceremediniz Artık Bırakın, Ya Uy Ya Çekil, Böyle Basıldı,Karargâh Rahatsız, 411 El Kaosa Kalktı, Siyasi Hayatı Bitti, Tayyip'e Şok Ceza, Muhtar Bile Olamayacak (Hürriyet)

Bunlar manşetlerin bir kısmı!.. Daha neler var, neler?

Şimdi bu manşetler gazetecilik mi? Şimdi bunları yapanlar, sessizce köşesine mi çekilecek?

Olmaz, olamaz, kabul edilemez!..

İlla köşesine çekilecekse Doğan ve avanesi, hapishane köşeleri de çekilmeleri için gayet uygun ve hakkaniyetli!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder