15 Ocak 2016 Cuma

CHP’li Tayyip Erdoğan

Malumunuz 2002’de Cumhuriyet dönemi boyunca birikmiş sorunlar yumağı ve iflas ettirdiği ekonomiyle, dinamitlediği kardeşlik hukuku ile tüm sorunlara tüy dikmiş üçlü bir koalisyon vardı.
Ama “Küçük olsun da benim olsun” zihniyetiyle ülkede istediği gibi at koşturan, devlet-millet kaygısı olmayan, tek derdi kendileri ve kendileri gibi düşünen azınlığın refahı, huzuru ve cebi olanlar bu durumdan hiç rahatsız değildi.
Bu kesim, ülkeyi enkaz durumdayken alıp dünyada söz sahibi konuma getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her fırsatta hakaretler edip iftiralar atıyor. “Yiğidi öldür, hakkını yeme!” mantığı bunların yakınına uğramamış. Çünkü bunlara göre bir “hak” varsa sadece kendilerine aittir ve kimseye teslim edilemez.
Recep Tayyip Erdoğan, 1994 İBB Başkanlığı’ndan başlayarak yaptıklarını CHP’nin başkanı olarak yapsaydı şu anda nasıl bir manzarayla karşı karşıya olurduk? Bu konuda biraz beyin fırtınası yapalım:
İstanbul’u çöp yığınına dönmüş sokak ve caddelerden, su yerine çamur akan çeşmelerinden, leş gibi kokan Haliç’ten, keşmekeşe dönmüş trafiğinden, sorun çözmek yerine sorun üreten belediyeden kurtaran Recep Tayyip Erdoğan CHP’li olsaydı; uyduruk bir davayla mahkûm edilip hapislere atılmaz,
ölene kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilan edilirdi.
İflas etmiş ekonomiyi canlandıran; değeri ve itibarı hiç kalmamış, sıfırları artık banknota sığmayan Türk lirasından 6 sıfırı atarak paramıza itibar ve değer kazandıran Başbakan CHP’li olsaydı şu anda bütün paraların üzerinde Mustafa Kemal yerine Recep Tayyip Erdoğan resimleri olurdu.
Ülkeye Marmaray’ı, Boğaz’a 3. köprüyü, dünyanın en büyük havaalanını kazandıran; ülkenin her köşesine baştan sona otobanlar yapan, ülkeyi demir ağlarla örerek birçok yere hızlı tren getiren, savunma sanayisini geliştirip yerli üretim oranını yüzde 60’lara çıkaran; yerli uçak, tank, otomobil, denizaltı yapan lider CHP’li olsaydı ülkenin her yerinde Mustafa Kemal yerine Recep Tayyip Erdoğan heykellerini görürdünüz.
Amerika Başkanı önünde el pençe divan durmayıp dünya liderlerinden azami derecede saygı gören, IMF’ye olan borcu ödeyip ülkeyi borç verebilecek düzeye getiren, Birleşmiş Milletler toplantısında, 5 daimi üye -Amerika, Çin, Rusya, İngiltere, Fransa- başkanlarının yüzüne “Dünya, 5’ten büyüktür” diye haykırabilen; özelde İsrail’e, genelde ise tüm Batı barbarlığına “van münit” çeken, İsrail’e tarihinde ilk defa özür dileten lider, CHP’li olsaydı, hayatının sonuna kadar değişmez başkan ilan edilirdi.
Eğer ki ülkeye kazandırılanların beşte birini CHP’li biri yapsaydı başta Doğan Medya olmak üzere şu anda bulduğu her fırsatta Cumhurbaşkanımıza saldıran, iftiralar atan, hakaretler eden Paralel, kapitalist-antikapitalist, ateist, sosyalist, komünist tüm medya; her gün Cumhurbaşkanımıza övgüler dizer, onu göklere çıkarırdı.
Tüm yapılanları Hâlik biliyor ya balıklar bilmese de olur, Rabbim müsaade ettiği sürece kervan yürüyecek nasıl olsa...
Cumhurbaşkanımızın duacısıyız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder