3 Ekim 2015 Cumartesi

Haydi Bismillah!


Yeni bir eğitim öğretim dönemine daha merhaba dedik… Daha önce annesinin dizinin dibinden ayrılmamış minicik, melek yüzlü öğrenciler yepyeni bir heyecanla okullara koştu. Ara sınıflarda okuyan; arkadaşlarını, öğretmenlerini, okulunu özleyen öğrenciler ise büyük bir özlemle okuluna koştu. Yeni Fatih Sultan Mehmetler, Mimar Sinanlar, Evliya Çelebiler, Mehmet Akifler vb. yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan, derdi olan öğretmenler ise okullarda öğrencilerini şefkat, merhamet ve tebessümle karşıladı.


Biz de yeni bir eğitim ve öğretim dönemine, yeni ufuklara, yeni umutlara yelken açarken diyoruz ki: HAYDİ BİSMİLLAH!!!

Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Cennetten bir köşe olan bu güzel ülkemizin üzerine oynanan oyunlar da bitmiyor maalesef… Dış güçlerin piyonu olan iç düşmanların vatanımıza, askerimize, polisimize, insanlarımıza saldırısının sonu gelmiyor bir türlü… Kimi silahla, bombayla saldırıyor; kimi elindeki basın yayın organlarını silah olarak kullanıyor, kimi ekonomiye suikast yapıyor… Bunlarla mücadele eden devlet yöneticilerimizin, emniyet güçlerimizin Allah yardımcısı olsun…

Biz de sonuna kadar mücadelelerinde onların yanında olduğumuzu haykırıyor, yeni bir başlangıç için diyoruz ki: HAYDİ BİSMİLLAH!!!

Ülkemiz seçim dönemine girdi. Yine ittifaklar, yeni ittifaklar deneniyor. Milletin gönlüne giremeyenler, milletin başına çorap örme derdinde… Milletle ilgili projeler üretmek gibi bir gayesi olmayanlar, millet aleyhine üretilen her projenin gönüllü taşeronluğuna soyunuyor. Halkın içinden çıkan, halktan başka ittifak edeceği kimse bulunmayan ve ”Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.” düsturunu kendine şiar edinen Ahmet Davutoğlu’nu ve ekibini elimizden, dilimizden, kalemimizden geldiğince desteklemeliyiz böyle bir dönemde. Ülke, millet ve mukaddesat düşmanlarının şu anda yegâne düşman bellediği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında safları daha da sıkılaştırmalıyız. Düşmanlığını açıktan, aleni şekilde yapanlar kadar cesur olup tarafımızı açık bir şekilde ortaya koymalı, halkın ve Hakk’ın yanında olduğuna inandığımız insanları yalnız bırakmamalıyız. Yarın çok geç olabilir… Şimdi ayrılıkları, gayrılıkları bir kenara bırakıp yapıcı eleştirilerimizi seçim sonuna erteleyip farklılıklarımızı değil, ortak yönlerimizi ön plana çıkarıp kenetleniyoruz.

Öyleyse bir oluyoruz, diri oluyoruz; yeniden başlamanın heyecanıyla diyoruz ki:HAYDİ BİSMİLLAH!!!

Biz biliyoruz ki ”BİSMİLLAH” her hayrın başıdır. Besmelesiz başlanan hiçbir işte hayır yoktur. Bu sebepledir her işimize ”HAYDİ BİSMİLLAH!” diyerek başlamamız.

Besmeleden rahatsız olanlara inat, HAYDİ BİSMİLLAH!!!

Besmelesizler bizden uzak, sevdiklerine yakın olsun, HAYDİ YALLAH!!!

Hem bize ve değerlerimize düşmanlar hem bizden destek bekliyorlarFESÜBHANALLAH

Bıktık bu ikiyüzlülerden ve yüzsüzlüklerinden İLLALLAH!!!

Rabbim, o zihniyetten ve zihniyettekilerden bizleri korusun HAFAZANALLAH!!!

Rabbim, kendi yolunda olanları mahcup etmez, muzaffer kılar İNŞALLAH!!!

Bizden olmasa da bize ve değerlerimize saygılı olup düşman olmayanlaraEYVALLAH!!!

Düşmanımız ne kadar çok olsa da halk ve Hak bizimle olduktan sonra korkumuz olmaz EVELALLAH!!!

Nerede kalmıştık… Yeni fetihlerin yeni Fatihleri olarak birlik içinde, dirlik içinde, yeni umutlara, yeni ufuklara HAYDİ BİSMİLLAH!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder