5 Mayıs 2016 Perşembe

Tüm İmam Hatipler Kapatılsın!

Yine bir 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kavga ve çatışmalarla tam da ülkemize yaraşır(!) şekilde zehre çevirerek çok eğlendik. Gerçi bu yıl çatışmalar düşük yoğunluklu idi, bizi yeterince heyecanlandıramadı, hop oturup hop kalkmadık; yüreğimiz pek ağzımıza gelmedi. Bunu da bayramı zehir etmeye yeminli yabancı istihbaratların maşası, kaos ve çatışmadan beslenen vatan haini cici teröristlerimizin beceriksizliğine bağlıyorum. Önümüzdeki yıllarda buradaki açığı kapatmak için var güçleriyle çalışacaklarına canı gönülden inanıyorum.

"Adı, İşçi Bayramı; işçi ortalarda yok, bayram kayıp!.." diye düşünen bazı densizler(!) varmış!.. 1 Mayıs'ta sokaklara çıkıp yakıp yıkanlar, bu ülkeyi yangın yerine çevirmek için uğraşan masum teröristçiklerin yılda bir gün de olsa terör estirmeye, yakıp yıkmaya, milletimizin değerlerine sövmeye hakları yok mu? Gerici, yobaz, faşist, diktatör olmayın; bu kadarcık özgürlüğe de tahammül edin!.. Hainlerse, teröristlerse, insaniyetten ve İslamiyet'ten bîhaberlerse ölsünler mi?

"Şeriatı yeneceğiz!.. İmam hatipler kapatılsın!" diye açılan pankartların, atılan sloganların, 1 Mayıs İşçi Bayramı'yla da işçiyle de alakası olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Ama olsun... Niye kızıyorsunuz anlamıyorum. Biraz da insanlıktan nasibini almamış olanların penceresinden bakmayı deneyin dünyaya!..Ben denedim, bence de tüm imam hatipler kapatılmalı!..

İmam hatipler kapatılsın!.. Çünkü oraya giden hiç kimse; sokaklara çıkıp ortalığı savaş alanına çevirmiyor, polise saldırmıyor. Körü körüne CHP'li olup HDP'yle kol kola "Biji Apo" sloganı atmıyor, "Kürdistan'da direneceğiz!" demiyor.

İmam hatipler kapatılsın!.. Çünkü oraya giden hiç kimse; eşcinsel olup LGBT üyesi olmuyor, namus kavramını unutup ahlaksızlığı yüceltmiyor. Üzerini aramak isteyen polise tepki için kadınlı erkekli çırılçıplak soyunacak kadar arsız, hayâsız olmuyor. Önüne gelenle yatıp istediğinden hamile kalıp Allah korkusu olmadan kürtaj yaptırarak cinayet işleyip bunun da kendi özgürlüğü olduğunu savunacak kadar insanlıktan çıkmıyor.

İmam hatipler kapatılsın!.. Çünkü oraya giden hiç kimse, Batı'dan gelen her şeyi sorgulamadan kutsal kabul edip milletin değerlerine, inançlarına, kutsallarına küfretmiyor.

İmam hatipler kapatılsın!.. Çünkü oraya giden hiç kimse; kolay kolay içkici, kumarcı, sahtekâr, dolandırıcı, vatan haini, terörist olmuyor. Allah'ın rızasına uygun yaşamaya, doğruluktan ayrılmamaya, vatanına milletine hizmet etmeye çalışıyor.

İmam hatipler kapatılsın!.. Çünkü oraya rağbet artarsa 1 Mayıslarda ortalığı yakıp yıkacak, milletin değerleriyle savaşacak, her türlü ahlaksızlığı yapıp topluma yaymaya çalışacak, aile yapısını kökten sarsacak teröristçikleri nereden bulacak emperyalist, kapitalist dünyanın ağababaları?

İçinizden bazıları da, "İmam hatipler kapatılsın, tüm okullar imam hatip müfredatı ile donatılsın; yeni okulların adını da Kemalist, laik, solculara koyduralım. İmam hatipler kapandığı için onlar mutlu olsun, her okul bir imam hatibe dönüştüğü için de biz mutlu olalım." diyormuş. Çok insafsızsınız ne diyeyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder