29 Nisan 2016 Cuma

CHP'nin Bu Millete Yaptıklarını Unutmak Vicdansızlıktır

CHP, bu millete bugüne kadar yaptıklarıyla Türk tarihinde ve hafızamızda öyle bir yer edinmiştir ki unutmak mümkün değildir. Nasıl unutulur şu yapılanlar:

Dünya tarihine her alanda adını altın harflerle yazdırmış; dünyanın en zengin kütüphanelerine, müthiş bir arşive sahip bir milletin bin yıldır kullandığı alfabeyi bir gecede değiştirerek şanlı bir milleti bir gecede okuma yazma bilmeyen cahil bir millet seviyesine indirmek hayali bile kurulamayacak bir başarıdır(!) Sonrasında devlet arşivlerinde yer alan Osmanlı Türkçesi ile yazılmış tüm belgeleri, kitapları atık kâğıt olarak yabancı devletlere satmak, Kayserili ve Yahudi tüccarların bile düşünemeyeceği kadar ticari dehanın ürünüdür.

Milletin kutsallarını kullanarak başa geçip sonra milleti ve değerlerini küçümseyip, kutsallarını aşağılayıp hayattan silmeye çalışmak kolay başarılabilecek bir şey değildir. Önce din ibaresini anayasadan çıkarıp sonra da Batı'da dinsizliğin teminatı için bulunmuş olan laikliği ana yasaya koymak herkesin cesaret edip uygulayabileceği bir şey midir? Sonra laiklikten hareketle ezanı Türkçe okutarak ucubeleştirmek; İstanbul'un fethinin sembolü, Fatih'in vakfiyesi olan Ayasofya Camii'ni müzeye çevirmek takdir edilmemesi(!) mümkünsüz bir başarıdır.

Millet giyecek don, yiyecek soğan bulamazken "Şapka Kanunu" çıkarıp o Yahudi serpuşunu giymek istemeyen ne kadar âlim, arif varsa darağacında sallandırmak; direnç gösteren halkın yoğunlukta olduğu Rize, Maraş gibi şehirleri bombalamak normal bir partinin ve insanların yapabileceği bir şey değildir.

Dünya dengeleri gereği çok partili hayata geçmek zorunda kalıp da açık oy, gizli sayım tiyatrosunu oynamayı CHP'den başka bir parti düşünemez. Halk devrimiyle iktidarını kaybedip de kendi ülkesinin başbakanını ve bakanlarını astırıp iktidarı yeniden uhdesine alabilmeyi CHP dışında hiçbir parti göze alamaz.

Ülke insanını çağdaş, laik, yobaz, dinci gibi sınıflandırıp suni düşmanlıklar üretmek, toplum barışını dinamitlemek ancak CHP ile mümkündür. Müslüman milletin dinini diyaneti öğrenmesini yasaklamak, başörtülü diye kadınlarının ekseriyetinin eğitim almasını yasaklamak, sırf inandığı gibi yaşamak isteyenlere kan kusturmak, gâvurun ekmeğini yiyip kılıcını sallayanların yapabileceği şeylerdir.

Halkın dâhil olduğu hiçbir seçimi kazanamayıp hep darbecilerle kol kola olup halka rağmen iktidara gelme özlemi çekmek ve her şeyden önemlisi isminde halk geçip halka ait olan her şeye düşman olma çelişkisiyle yaşamak...

CHP'nin bu yaptıkları unutulur mu?

"Diyorlar ki, Japonya atom bombası atılmasına rağmen uçtu, Türkiye hâlâ yaya!.. Türkiye'ye CHP'yi attılar, atom bombası ne ki?" demişti Üstad Hikmet Genç... Bunlar denizde damla aslında ama yer kalmadı. Kişi, CHP'nin bu millete yaptıklarını savunup CHP zihniyetinin günahına ortak olursa halkın ve Hakk'ın yanında hiçbir zaman itibarı olmaz rezil olur; bir Müslüman olarak unutur ve gaflete düşerse Allah, aynı belalara bir daha düçar eder yine rezil olur.

CHP'nin bu millete yaptıklarını unutanlar, iki cihanda rezil olur! O hâlde unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder