17 Mart 2016 Perşembe

Terör Belasından Kurtuluş Reçetesi

Ülkemiz terörden ve teröristlerden çok çekiyor. Ancak terörden ve teröristlerden çektiğinden daha fazlasını çapsız, vizyonsuz, misyonsuz siyaset erbabından çekiyor. En kritik zamanlarda vatanını, devletini, milletini savunmak yerine devletine ve yöneticilerine saldıran, ülkenin zararından kâr devşirmeye çalışan bu güruh ülkemiz için terör örgütlerinden daha tehlikeli...

Siyaset sahnesi, bu güruhtan temizlendiği zaman terörden ve teröristten kurtulma konusunda önemli bir adım atılmış ve ülkeye çok büyük bir iyilik yapılmış olur.

HDP denen ve kâğıt üzerinde parti, ancak gerçekte siyaset kurumunun kalbine saplanmış bir hançer var. Ülkenin hayrına hiçbir faaliyette bulunmayan, ülkemize ve milletimize dost olanlara düşman, düşman olanlara dost olan; görünüşü legal, duruşu illegal olan bu parti için Meclis ve mahkemeler tez zamanda gereğini yapmalıdır. Hiçbir şehit cenazesine katılmayan, hiçbir terörist cenazesini kaçırmayanların yuvalandığı; terörün arka bahçesi, teröristin güvencesi bu partiye doğum günü partisi düzenleme hakkı bile verilmemelidir. Gözümüzün önünde oynanan bu tiyatroya son verilmelidir.

Hiçbir devlet, kendi kuyusunu kazan siyaset kurumuna izin vermez ülke sınırları içinde. Büyük devlet olabilmek de bunu gerektirir. HDP'nin kapısına kilit vurulup bir daha böyle bir zihniyete sahip, böyle faaliyetlere teşne oluşumlara izin verilmezse terör belasından kurtulma konusunda büyük bir adım atılmış olur.

Terörü ve teröristi öven, Kandil'de boy boy resim çektiren, öldürülen teröristlerin cenazesine katılıp fongur foşut ağlayan, sıkıştırılan teröristleri kurtarmak için onların yanından ayrılmayıp algı operasyonu yapan, ülkenin huzuruna suikast düzenleyen kişiler hâlâ mecliste milletvekili... Bu kişiler, ihanet ettikleri, kin besledikleri, değerlerine saldırdıkları bu milletin verdiği vergiden maaş alıp bu milletin meclisinde barınıyorlar. Dünyanın hiçbir ülkesi, bu aymazlığa izin vermez.

Terör ve terörist severleri mecliste tutmayıp önce dokunulmazlıkları kaldırılıp sonra onlara dokunulur, adalet işletilip ait ve layık oldukları yerlere gönderilirse terör belasından kurtulma konusunda önemli bir adım atılmış olur. Herkes olmak istediği ve fıtratına uygun yerde bulunursa bu ülkede her şey daha güzel olur.

Güzel ülkemde gazetecilik, maskesi altında sınırsız ihanet özgürlüğü isteyenler var. Her türlü haltı yiyip, ülkenin sırlarını ifşa edip, bütün şer odaklarıyla iş tutup, terörü ve teröristi aklamak için devleti ve yöneticilerini karalayıp sonra da dava açılınca "basın özgürlüğü" diye ciyak ciyak bağıranlar var.

Gazetecilikle ispiyonculuğu, devlete itaatle ihaneti, özgürlükle cazgırlığı, gazeteci cesaretiyle gâvura esareti karıştıranların tüm imkânları elinden alınıp hak ettikleri muamele yapıldığında terör belasından kurtulma konusunda büyük ilerleme kaydedilmiş olur.

Yoksa "HDP'nin parti, HDP'lilerin vekil, CHP'nin ana muhalefet, paçavraların gazete, hainlerin gazeteci, şarlatanların hocaefendi" olduğu bu ülkede terör bitmez!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder