7 Şubat 2016 Pazar

Etme!

Sen yıllardır bizim takdir ettiğimiz, dava adamı bildiğimiz, Hak’tan ve hakikatten ayrılmayacağına inandığımız bir büyüğümüzdün. Son zamanlarda eylemlerinle ve söylemlerinle bizi şaşırtıyorsun,ŞAŞIRTMA!

Sende vefa duygusunun çok yüksek olduğuna inanırdık, bizi hayal kırıklığına uğratıyorsun, UĞRATMA!

Ağzını açtığın her zaman elli yıllık siyasi geçmişini masaya koyuyorsun, bu millet sana elli yıllık siyasi geçmişindeki doğru duruşlarından dolayı itibar gösterdi. Elli yılda biriktirdiğin itibarı, güveni; ahir ömründe kalan az bir zamandaki ikbal veya siyasi hırs uğruna çar çur ediyorsan, ETME!

Sen ki az konuşup öz konuşurdun, konuştuğunda Ümmet-i Muhammed’in, Dini-i İslam’ın ve ülkemizin hayrına olan şeyler söylerdin; son zamanlarda bunlar için faydası olmayan ama kime hizmet ettiği aşikâr olan konularda konuşuyorsun, KONUŞMA!
Yayın hayatı boyunca -özellikle 28 Şubat sürecinde- yaptıkları her yayında Müslümanları, millî ve manevi değerleri hedef alıp ülke-millet menfaatini değil de kendi çıkarlarını gözetmiş grubun televizyonuna çıkıp seninle birlikte yürümüş, seninle birlikte ağlayıp seninle birlikte gülmüş insanları üzecek; siyasi hayatın boyunca seni ve temsil ettiğin fikriyatı yok etmeye çalışmış zümreyi sevindirecek açıklamalar yapıyorsun,YAPMA!

Daha düne kadar senin kuyunu kazmaya, seni yok etmeye çalışan gruba ait kanalda, senin ve dava arkadaşlarına düşman olup sürekli sizi hedef gösteren Paralelcilerle aynı paralelde yürüyen kişiye; onların hoşuna gidecek, dostlarını ve seni sevenleri üzecek açıklamalar yaparak onlara yaranacağını sanıyorsan, SANMA!

Seni sürekli savunmak durumunda kalan kişileri “Trol” ve “Troliçe” diye istihza ve hakaret ederek hedef gösterip seninle hiçbir ortak yönü olmayan, sen düştüğün zaman sevinecek, ayağa kalktığında üzülecek kişileri memnun edecek söylemlerde bulunuyorsun, BULUNMA!

Ne biz sadece AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın kara kaşına kara gözüne hayran “Troller”iz ne de o istihza ve hakaretle andığın başörtülü gazeteciler “Troliçeler”dir. Bir davanın ve bu davaya hizmet eden insanların varlığına inanmış insanlarız. Ortada bir dava ve bu davaya hizmet ettiğine inandığımız insanlar olduğu sürece de biz onları savunmaya devem edeceğiz. Yaptığın açıklamalarla bizi şüpheye düşürüyorsun, DÜŞÜRME!

Son zamanlarda sürekli aba altından sopa gösterip “Bildiklerim, açıkladıklarımla sınırlı değil; daha açıklayabileceğim ne çok şey var.” mesajı vererek dava arkadaşlarını ve sana gönül vermiş insanları tehdit ediyorsun, ETME!
Yaptığın açıklamaların kime hizmet ettiğini hesaplayacak kadar tecrübeye, bilgiye, birikime sahip bir büyüğümüzsün. Konuşarak biz Müslümanları rahatlattığın, dava arkadaşlarının ve bizim üstümüzdeki yükü kaldırdığın zamanlar oldu. Ama ne olur şimdi de susarak biz Müslümanları rahatlat; dava arkadaşlarını, lider bildiğin kişiyi hedefe koyacak, senin üzerinden yıpratacak iddialar dile getiriyorsun,GETİRME!

Sen bizim “arınmış” gözüyle baktığımız bir abimizdin, ne olur hep öyle kal!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder